Tvrtka europhone posluje već duži niz godina na tržištu telekomunikacija te nas je Hrvatski Telekom prepoznao kao stabilnog strateškog partnera u razvoju maloprodajne mreže.

Počeli smo kao mali partner isključivo na području usluga za privatne korisnike otvarajući jedno po jedno T prodajno mjesto. Potom su naš trud i rad te profesionalan pristup prepoznati kao temelj za paralelni razvoj ekskluzivnih bonbon i Iskon prodajnih mjesta. Danas, nakon mnogo godina brojimo 9 T-prodajnih mjesta te 14 poslovnica bonbon i Iskona gdje svaki korisnik može očekivati individualan pristup i natprosječnu uslugu.

Nakon proteka vemena, dobili smo dodatno povjerenje od strane Hrvatskog Telekoma te smo odlučili razviti odjel za prodaju telekomunikacijskih usluga i poslovnim korisnicima. U vrlo kratkom razdoblju postali smo vodeći partner koji iz ureda u Zagrebu te izdvojenih ureda u ostatku Hrvatske malim i srednjim poduzetnicima omogućuje jednostavnije i fleksibilnije poslovanje.

Svjesni smo da naš uspjeh i razvoj ne bi bio moguć bez rasta i razvoja naših djelatnika koje smatramo osnovnim temeljem tvrtke. Kontinuirano ulažemo u njihovo znanje kako bi i dalje mogli pružati vrhunsku uslugu te svladavati sve prepreke današnjeg poslovanja.

Naših 150 djelatnika je, s druge strane, prepoznalo naše temeljne vrijednosti, a to su transparetnost i povjerenje.

Sada Vas prepuštamo da istražite ostatak naših stranica i otkrijete zašto naš slogan glasi: „Zajedno do uspjeha“!

 

Vaš europhone!

Lightbox by Lokesh Dhakar